Byggesagkyndige nær Maribo

Nedenfor kan du se alle 8 byggesagkyndige nær Maribo, som er beskikket til udarbejde af tilstandsrapport og huseftersyn jf. huseftersynsordningen. De flest bygningssagkyndige tilbyder også køberrådgivninger og anden rådgivning i forbindelse med byggeri, byggeskader, syn og skøn, skimmelsvamp mv. Find en byggesagkyndig nær Maribo og forhør dig om hvilke ydelser de tilbyder ud over tilstandsrapporter.

Danske Bygningssagkyndige

Landsdækkende netværk
71997131
[email protected]
Tilstandsrapport Eleftersyn Energimærke Energimærkninger > 500 m2 Brandrådgivning Statik
Landsdækkende netværk af uvildige byggesagkyndige, energikonsulenter og el-installatører

Frederik Toubro

Ved Teglskoven 5
Tilstandsrapport

Preben Funch Hallberg

Orupgaardvej 24
Tilstandsrapport

Jack Palle Christensen

Ny KIrstinebergvej 4A
4800 Nykøbing F (16 km.)
Tilstandsrapport

Mads Roland Holst

Ulriksdalsvej 10
Tilstandsrapport

Jakob Lærke Lorentzen

Kastanievej 44
4773 Stensved (34 km.)
Tilstandsrapport

John Steffen Albrektsen

Fanefjord Kirkevej 56
4792 Askeby (38 km.)
Tilstandsrapport

Allan Leif Rasmussen

Reedtzholmvej 138, Enø
Tilstandsrapport

Book en byggesagkyndig i Maribo

Når du skal bygge eller renovere din bolig i Maribo, kan det være en god idé at få hjælp fra en byggesagkyndig. En byggesagkyndig kan give dig uvildig rådgivning og sikre, at dit byggeri lever op til de gældende regler og standarder. Her er nogle ting, du bør overveje, når du skal booke en byggesagkyndig i Maribo.

Tjek referencer og erfaring

Det er vigtigt at finde en byggesagkyndig med erfaring og ekspertise inden for det område, du har brug for hjælp til. Tjek derfor altid referencer og anmeldelser fra tidligere kunder, så du er sikker på, at du får den bedste service.

Få tilbud fra flere byggesagkyndige

Det kan være en god idé at indhente tilbud fra flere forskellige byggesagkyndige, så du kan sammenligne priser og få den bedste pris og service. Husk også at spørge efter eventuelle ekstraomkostninger og omfanget af tjenesteydelserne.

Spørg om tilladelser og godkendelser

En byggesagkyndig kan hjælpe dig med at få de nødvendige tilladelser og godkendelser til dit byggeri. Spørg altid din byggesagkyndige, om han eller hun kan hjælpe dig med dette, og hvilke betingelser der skal opfyldes.

Vælg en byggesagkyndig, du har tillid til

Det er vigtigt at vælge en byggesagkyndig, som du har tillid til og som lytter til dine behov og ønsker. En god byggesagkyndig vil også kunne give dig vejledning og løsninger på eventuelle udfordringer, du måtte have. Husk, at en byggesagkyndig kan være en vigtig samarbejdspartner, når du skal bygge eller renovere din bolig i Maribo. Med den rette byggesagkyndige ved din side kan du undgå unødvendige omkostninger og problemer i forbindelse med dit byggeri.