Byggesagkyndige nær Egernsund

Nedenfor kan du se alle 14 byggesagkyndige nær Egernsund, som er beskikket til udarbejde af tilstandsrapport og huseftersyn jf. huseftersynsordningen. De flest bygningssagkyndige tilbyder også køberrådgivninger og anden rådgivning i forbindelse med byggeri, byggeskader, syn og skøn, skimmelsvamp mv. Find en byggesagkyndig nær Egernsund og forhør dig om hvilke ydelser de tilbyder ud over tilstandsrapporter.

Danske Bygningssagkyndige

Landsdækkende netværk
71997131
[email protected]
Tilstandsrapport Eleftersyn Energimærke Energimærkninger > 500 m2 Brandrådgivning Statik
Landsdækkende netværk af uvildige byggesagkyndige, energikonsulenter og el-installatører

Bo Laursen

Emmas Have 9
6300 Gråsten (32 km.)
Tilstandsrapport

Esben Tychsen

Nybølnorvej 10
6310 Broager (37 km.)
Tilstandsrapport

Gert Backman

Blegen 11, 1. tv.
6400 Sønderborg (45 km.)
Tilstandsrapport

Jan Gjerlevsen

Jørgensgård 57
6200 Aabenraa (23 km.)
Tilstandsrapport

Lars Heise

Nørre Landevej 23
6470 Sydals (49 km.)
Tilstandsrapport

Kenneth Madsen

Havgyden 33
6100 Haderslev (42 km.)
Tilstandsrapport

Solveig Olesen

Havsagergyde 38
6100 Haderslev (42 km.)
Tilstandsrapport

Kai Verner Jessen

Bræråvej 3
6100 Haderslev (42 km.)
Tilstandsrapport

Henrik Lundgaard

Jens Johannsens Vej 2
6100 Haderslev (42 km.)
Tilstandsrapport

Michael Pedersen

Hyrdehøj 15
5600 Faaborg (50 km.)
Tilstandsrapport

Frank Borkfelt

Svendborgvej 62
5600 Faaborg (50 km.)
Tilstandsrapport

Henning Møller Boisen

Strandgårdsparken 22
5600 Faaborg (50 km.)
Tilstandsrapport

Torben Bo Hansen

Oddevej 4
5600 Faaborg (50 km.)
Tilstandsrapport

Booke en byggesagkyndig i Egernsund

Når du skal købe eller sælge en ejendom i Egernsund, kan det være en god idé at få en byggesagkyndig til at gennemgå ejendommen. Det kan give dig en bedre fornemmelse af ejendommens tilstand og eventuelle fremtidige omkostninger til vedligeholdelse. Men hvordan booker du en byggesagkyndig i Egernsund? Her er nogle trin, du kan følge:

1. Få anbefalinger: Spørg venner, familie eller kollegaer, om de kender en god byggesagkyndig i området. Du kan også søge online efter anmeldelser af forskellige byggesagkyndige.

2. Indhent tilbud: Når du har fundet et par byggesagkyndige, du gerne vil kontakte, kan du bede dem om at give et tilbud på deres ydelser. Det er en god idé at angive, hvilken type ejendom du ønsker undersøgt, og hvilke områder af ejendommen du især er bekymret for.

3. Vælg en byggesagkyndig: Når du har modtaget tilbudene, kan du sammenligne priser og ydelser, og vælge den byggesagkyndige, der passer bedst til dine behov og budget.

4. Book en tid: Når du har valgt en byggesagkyndig, kan du aftale en tid for undersøgelsen af ejendommen. Det er en god idé at være til stede under undersøgelsen, så du kan stille spørgsmål og få en bedre forståelse af, hvad byggesagkyndigen finder.

5. Modtag rapport: Efter undersøgelsen vil den byggesagkyndige udarbejde en rapport, der beskriver ejendommens tilstand og eventuelle mangler eller problemer. Rapporten kan være nyttig, når du skal vurdere ejendommen eller lave eventuelle forbedringer.

Husk at vælge en byggesagkyndig, der har erfaring med at undersøge den type ejendom, du ønsker hjælp til. Og husk også, at det kan være en god investering at få en byggesagkyndig til at kigge på ejendommen, inden du køber den eller sætter den til salg.