Byggesagkyndige nær Lemvig

Nedenfor kan du se alle 13 byggesagkyndige nær Lemvig, som er beskikket til udarbejde af tilstandsrapport og huseftersyn jf. huseftersynsordningen. De flest bygningssagkyndige tilbyder også køberrådgivninger og anden rådgivning i forbindelse med byggeri, byggeskader, syn og skøn, skimmelsvamp mv. Find en byggesagkyndig nær Lemvig og forhør dig om hvilke ydelser de tilbyder ud over tilstandsrapporter.

Danske Bygningssagkyndige

Landsdækkende netværk
71997131
[email protected]
Tilstandsrapport Eleftersyn Energimærke Energimærkninger > 500 m2 Brandrådgivning Statik
Landsdækkende netværk af uvildige byggesagkyndige, energikonsulenter og el-installatører

Claus Pedersen

Toftingvej 1
7620 Lemvig (45 km.)
Tilstandsrapport

Per Yde Larsen

Energivej 2
7600 Struer (28 km.)
Tilstandsrapport

Jesper Bach Krarup

Nørgårdvej 4
Tilstandsrapport

Johannes Emanuel Fiedler Laursen

Strandbjeggårdvej 1
7600 Struer (28 km.)
Tilstandsrapport

Lars Højris Nielsen

Farvervej 5
7600 Struer (28 km.)
Tilstandsrapport

Kim Hedegaard Bested

Istedgade 2
7500 Holstebro (34 km.)
Tilstandsrapport

Knud Erik Kristensen

Vesterbrogade 21
Tilstandsrapport

Jesper Bilstrup

Højbro 34
7900 Nykøbing M (28 km.)
Tilstandsrapport

Henrik Heine Jakobsen

Violvej 15
7800 Skive (47 km.)
Tilstandsrapport

Mogens Christensen

Røjkumvej 6
6971 Spjald (25 km.)
Tilstandsrapport

Gunner Lund Sørensen

Hovedgaden 61
Tilstandsrapport

Søren Kramme

Skolegade 8
6971 Spjald (25 km.)
Tilstandsrapport

Booke en byggesagkyndig i Lemvig

Hvis du skal have bygget noget nyt eller renoveret en eksisterende bolig i Lemvig, kan det være en god idé at booke en byggesagkyndig til at guide dig igennem processen.

En byggesagkyndig kan hjælpe med at sikre, at arbejdet udføres korrekt og i overensstemmelse med både lovgivning og god byggeskik. Ved at booke en byggesagkyndig kan du også undgå fejl og mangler, der kan føre til dyre renoveringsopgaver senere hen.

Når du skal booke en byggesagkyndig i Lemvig, er det vigtigt at finde en, der har den relevante erfaring og ekspertise. Du kan starte med at søge på nettet og læse anmeldelser fra tidligere kunder.

Det er også en god idé at spørge venner og familie efter anbefalinger eller kontakte lokale entreprenører eller byggefirmaer for at høre, om de kender en byggesagkyndig i området.

Når du har fundet en byggesagkyndig, der ser ud til at være en god match for dine behov, er det vigtigt at book en samtale for at diskutere dine behov og forventninger til arbejdet.

Under mødet kan byggesagkyndigen vurdere dit projekt og give dig en idé om hvilke typer af ydelser, der kan hjælpe dig bedst. De kan også give dig en idé om, hvad prisen vil være og hvornår arbejdet kan blive udført.

Når du booker en byggesagkyndig i Lemvig, skal du sørge for at undersøge deres kvalifikationer og erfaring, inden du endeligt beslutter dig. Det kan også være en god idé at undersøge, om de har en forsikring, hvis der skulle opstå problemer under arbejdet.

Alt i alt, at arbejde med en byggesagkyndig kan hjælpe dig med at sikre, at dit byggeri eller renoveringsprojekt går glat og er færdigt til tiden.