Byggesagkyndige nær Aalborg SØ

Nedenfor kan du se alle 19 byggesagkyndige nær Aalborg SØ, som er beskikket til udarbejde af tilstandsrapport og huseftersyn jf. huseftersynsordningen. De flest bygningssagkyndige tilbyder også køberrådgivninger og anden rådgivning i forbindelse med byggeri, byggeskader, syn og skøn, skimmelsvamp mv. Find en byggesagkyndig nær Aalborg SØ og forhør dig om hvilke ydelser de tilbyder ud over tilstandsrapporter.

Danske Bygningssagkyndige

Landsdækkende netværk
71997131
[email protected]
Tilstandsrapport Eleftersyn Energimærke Energimærkninger > 500 m2 Brandrådgivning Statik
Landsdækkende netværk af uvildige byggesagkyndige, energikonsulenter og el-installatører

Allan Roskjær

Nibevej 315B
9200 Aalborg SV (44 km.)
Tilstandsrapport

Jesper Ullits Thomsen

Kolloparken 50
9200 Aalborg SV (44 km.)
Tilstandsrapport

Torben Angermann Küttemann

Væverensvej 4
9000 Aalborg (47 km.)
Tilstandsrapport

Morten Hermansen Lundby

Svenstruphøj 106
9230 Svenstrup J (41 km.)
Tilstandsrapport

Lars Lillienskjold

Wesselsvej 19
Tilstandsrapport

Chresten Widt Christensen

Tofthøjparken 5
9280 Storvorde (39 km.)
Tilstandsrapport

Ole Christensen

Ved Bjerget 48
Tilstandsrapport

Annette Thomsen

Hermesparken 9
9530 Støvring (34 km.)
Tilstandsrapport

Torben Aakmann Larsen

Eventyrbakken 26
9240 Nibe (50 km.)
Tilstandsrapport

Niels Plovgaard Madsen

Høje Nibe 34
9240 Nibe (50 km.)
+4542327259
Tilstandsrapport

Claus Møller Greve

Eventyrbakken 32
9240 Nibe (50 km.)
+4522674390
Tilstandsrapport

Claus Byskov

Hobrovej 210
9520 Skørping (28 km.)
Tilstandsrapport

Lars Ulrik Krogh Mortensen

Himmerlandsvej 17
9520 Skørping (28 km.)
Tilstandsrapport

Sten-Rune Berg

Solvænget 35
9440 Aabybro (37 km.)
+4520891152
Tilstandsrapport

Arne Nielsen

Drosselvej 1
9600 Aars (45 km.)
28 90 27 87
Tilstandsrapport

René Sørensen

Christiansgade 2
Tilstandsrapport

Ulrik Sørensen

Ndr Truevej 15
Tilstandsrapport

Ole Bach Sloth

Parallelvej 1
9480 Løkken (38 km.)
Tilstandsrapport

Sådan booker du en byggesagkyndig i Aalborg SØ

At bygge eller købe en bolig er en stor investering, og det er vigtigt at sikre sig, at alt er i orden, inden man skriver under på en kontrakt. En byggesagkyndig kan hjælpe med at undersøge ejendommen for fejl og mangler, så du ikke ender med at købe en "skjulte" problemer, som kan koste dyrt senere hen. Her er en guide til, hvordan du kan booke en byggesagkyndig i Aalborg SØ:

Research og sammenligning

Først og fremmest er det en god ide at undersøge markedet for byggesagkyndige og bede om tilbud fra forskellige firmaer eller enkeltpersoner. På den måde kan du sammenligne priser og kompetencer, og finde den rigtige byggesagkyndig for din sag. Husk at spørge ind til erfaringer og tidligere projekter.

Vurder omfanget af arbejdet

Når du har fundet en byggesagkyndig du gerne vil samarbejde med, er det vigtigt at beskrive opgaven og vurdere omfanget af arbejdet. Skal byggesagkyndigen have adgang til el- og vandværker, eller er det primært en gennemgang af selve boligen? Skal der foretages en energimærkning, eller er det mere en visuel gennemgang af bygningsdelen? Jo mere præcist du kan beskrive din sag, jo mere effektivt vil byggesagkyndigen kunne løse opgaven.

Få en klar aftale og pris på plads

Efter at have skrevet kontrakt med en byggesagkyndig, er det vigtigt at få en klar aftale på plads om, hvad der skal undersøges, og hvad prisen inkluderer. Vær opmærksom på eventuelle ekstraomkostninger, der kan dukke op undervejs, og sørg for at have en plan for, hvordan de skal håndteres. Det er også vigtigt at få en tidsplan på plads, så du ved, hvornår du kan forvente en rapport fra byggesagkyndigen.

Lad byggesagkyndigen udføre sit arbejde

Når alt det praktiske er på plads, kan byggesagkyndigen begynde arbejdet. Lad gerne byggesagkyndigen arbejde i fred, men sørg for at stille dig til rådighed, hvis der opstår spørgsmål. Du kan også tage imod nogle af de vigtigste meldinger og vurderinger, hvis der er noget, der skal uddybes og forklares.

Modtag og gennemgå rapporten

Efter at byggesagkyndigen har afsluttet sit arbejde, vil du modtage en rapport, der beskriver undersøgelsen og opdagede fejl og mangler på ejendommen. Det er vigtigt at gennemgå rapporten grundigt og stille spørgsmål, hvis noget er uklart. Brug rapporten til at vurdere, om du vil købe ejendommen, eller om der skal forhandles en lavere pris på grund af identificerede fejl og mangler.

Alt i alt er det vigtigt at tage tid til at finde den rigtige byggesagkyndig og beskrive opgaven så præcis som muligt, for at sikre sig at alle fejl og mangler på ejendommen bliver fanget.