Byggesagkyndige nær Humble

Nedenfor kan du se alle 11 byggesagkyndige nær Humble, som er beskikket til udarbejde af tilstandsrapport og huseftersyn jf. huseftersynsordningen. De flest bygningssagkyndige tilbyder også køberrådgivninger og anden rådgivning i forbindelse med byggeri, byggeskader, syn og skøn, skimmelsvamp mv. Find en byggesagkyndig nær Humble og forhør dig om hvilke ydelser de tilbyder ud over tilstandsrapporter.

Danske Bygningssagkyndige

Landsdækkende netværk
71997131
[email protected]
Tilstandsrapport Eleftersyn Energimærke Energimærkninger > 500 m2 Brandrådgivning Statik
Landsdækkende netværk af uvildige byggesagkyndige, energikonsulenter og el-installatører

Steen Skovmand

Grønnegade 18
5700 Svendborg (44 km.)
Tilstandsrapport

Søren Thomsen

Mølmarksvej 173
5700 Svendborg (44 km.)
Tilstandsrapport

Claus Bech Nielsen

Gyldenbjergsvej 16
5700 Svendborg (44 km.)
Tilstandsrapport

Jens Hedegaard Andersen

Grønnegade 30
5700 Svendborg (44 km.)
Tilstandsrapport

Henning Møller Boisen

Strandgårdsparken 22
5600 Faaborg (45 km.)
Tilstandsrapport

Torben Bo Hansen

Oddevej 4
5600 Faaborg (45 km.)
Tilstandsrapport

Michael Pedersen

Hyrdehøj 15
5600 Faaborg (45 km.)
Tilstandsrapport

Frank Borkfelt

Svendborgvej 62
5600 Faaborg (45 km.)
Tilstandsrapport

August Kristof Bertholt Larsen

Selagervej 5
5750 Ringe (25 km.)
Tilstandsrapport

Lars Heise

Nørre Landevej 23
6470 Sydals (39 km.)
Tilstandsrapport

Hvordan man booker en byggesagkyndig i Humble

Når man påtænker at købe eller sælge en bolig i Humble, kan det være en rigtig god idé at hyre en byggesagkyndig til at undersøge boligen, inden man går videre med handlen. En byggesagkyndig vil kunne give en professionel vurdering af boligens tilstand, så man undgår at købe en bolig med skjulte fejl og mangler eller sælger en bolig med skjulte problemer.

Her er nogle skridt, man kan tage for at booke en byggesagkyndig i Humble:

1. Research forskellige bygningssagkyndige: Man kan starte med at søge efter byggesagkyndige i nærheden af Humble på nettet, eller spørge om anbefalinger fra andre personer der har brugt byggesagkyndige før. Det er en god idé at undersøge, hvilke services de tilbyder, og hvad deres erfaring og kompetencer er.

2. Kontakt bygningssagkyndige: Efter at have forsket i forskellige byggesagkyndige i nærheden af Humble, kan man kontakte dem for at få mere information. Det er en god idé at fortælle dem om sin situation, så de kan give en mere præcis vurdering af deres priser og tjenester.

3. Få et tilbud: Efter at have talt med forskellige byggesagkyndige, kan man bede dem om et tilbud på deres service. Det er vigtigt at huske på, at det billigste tilbud ikke altid er det bedste. Man skal også tage højde for byggesagkyndiges erfaring og kvalitet af deres service.

4. Tjek referencer: Før man endeligt beslutter sig for en byggesagkyndig, kan man bede om referencer fra tidligere klienter eller undersøge anmeldelser på nettet. Det er en god måde at sikre sig, at man hyrer en pålidelig byggesagkyndig, der har succesfuldt udført lignende opgaver før.

5. Book aftale: Når man har valgt en byggesagkyndig, kan man booke en aftale for undersøgelsen af boligen. Det er vigtigt at overholde aftalen i tide for at undgå forsinkelser eller ekstra gebyrer.

At hyre en byggesagkyndig kan spare en masser penge og bekymringer i fremtiden, især i forhold til skjulte fejl og mangler som kan være dyre at rette op på.