Energikonsulenter nær Rønne

Nedenfor er vist alle 2 energikonsulenter nær Rønne, som er certificeret til at udarbejde energimærkning. En energikonsulent tilbyder typisk også at yde generel energirådgivning til forbedring at jeres boligs energimærke og minimering af jeres energiforbrug. Find en energikonsulent i Rønne nedenfor og forhør dig om hvilke ydelser de tilbyder ud over energimærkning.

Danske Bygningssagkyndige

Landsdækkende netværk
71997131
[email protected]
Tilstandsrapport Eleftersyn Energimærke Energimærkninger > 500 m2 Brandrådgivning Statik
Landsdækkende netværk af uvildige byggesagkyndige, energikonsulenter og el-installatører

Tilstandsrapport Bornholm ApS

Store Torvegade 86
Energimærke Energimærkninger > 500 m2

Book en energikonsulent i Rønne og spar penge og energi

At booke en energikonsulent kan virke som en unødvendig udgift. Men i virkeligheden kan det vise sig at være en stor besparelse både i pengepungen og på miljøet. En energikonsulent kan nemlig hjælpe dig med at finde frem til de energibesparende tiltag i din bolig, som kan gøre en stor forskel.

Når du booker en energikonsulent i Rønne, vil de typisk udføre en grundig gennemgang af dit hjem. De vil se på alt fra isolering og vinduer til ventilation og varmeanlæg. Herefter vil de kunne pege på de tiltag, der vil være mest effektive for dig og din bolig.

Når du har fået anbefalingerne fra din energikonsulent, vil du typisk kunne se en markant forskel på din varmeregning. Og samtidig vil du være med til at skåne miljøet ved at mindske dit energiforbrug. Det er med andre ord en win-win situation.

Derudover kan det også være en god investering, hvis du på et tidspunkt beslutter dig for at sælge din bolig. Flere og flere boligkøbere tager nemlig højde for energimærkningen, når de skal beslutte sig for, hvilken bolig de vil købe.

Så hvis du vil spare penge og energi på lang sigt, og samtidig bidrage til en bedre miljø, så er det en god idé at book en energikonsulent i Rønne. Det vil være en investering for både din pengepung og for miljøet.