Byggesagkyndige nær Hurup Thy

Nedenfor kan du se alle 13 byggesagkyndige nær Hurup Thy, som er beskikket til udarbejde af tilstandsrapport og huseftersyn jf. huseftersynsordningen. De flest bygningssagkyndige tilbyder også køberrådgivninger og anden rådgivning i forbindelse med byggeri, byggeskader, syn og skøn, skimmelsvamp mv. Find en byggesagkyndig nær Hurup Thy og forhør dig om hvilke ydelser de tilbyder ud over tilstandsrapporter.

Danske Bygningssagkyndige

Landsdækkende netværk
71997131
[email protected]
Tilstandsrapport Eleftersyn Energimærke Energimærkninger > 500 m2 Brandrådgivning Statik
Landsdækkende netværk af uvildige byggesagkyndige, energikonsulenter og el-installatører

Claus Pedersen

Toftingvej 1
7620 Lemvig (48 km.)
Tilstandsrapport

Knud Erik Kristensen

Vesterbrogade 21
Tilstandsrapport

Jesper Bilstrup

Højbro 34
7900 Nykøbing M (29 km.)
Tilstandsrapport

Frederik Bojsen Jensen

Skyumvej 39
7700 Thisted (44 km.)
Tilstandsrapport

Annette Hjerrild Kjellerup

Trapsandevej 36
7700 Thisted (44 km.)
Tilstandsrapport

Jesper Bach Krarup

Nørgårdvej 4
Tilstandsrapport

Lars Højris Nielsen

Farvervej 5
7600 Struer (49 km.)
Tilstandsrapport

Johannes Emanuel Fiedler Laursen

Strandbjeggårdvej 1
7600 Struer (49 km.)
Tilstandsrapport

Per Yde Larsen

Energivej 2
7600 Struer (49 km.)
Tilstandsrapport

Henrik Heine Jakobsen

Violvej 15
7800 Skive (30 km.)
Tilstandsrapport

Kim Hedegaard Bested

Istedgade 2
7500 Holstebro (38 km.)
Tilstandsrapport

Jakob Nørgaard

Højmarksvej 14
7840 Højslev (24 km.)
Tilstandsrapport

Sådan booker du en byggesagkyndig i Hurup Thy

At købe eller sælge en bolig kan være en spændende, men også en stressende oplevelse. Uanset om du er køber eller sælger, er det vigtigt at sikre sig, at huset er i god stand og ikke lider af skjulte fejl eller mangler. En byggesagkyndig kan hjælpe dig med at opdage eventuelle problemer.

Her er nogle trin, du kan tage, for at booke en byggesagkyndig i Hurup Thy:

1. Gør research og find byggesagkyndige i Hurup Thy og omegn. Du kan søge på nettet eller tale med venner og familie, der har erfaring med at købe eller sælge bolig.

2. Kontakt de potentielle byggesagkyndige for at høre om deres erfaring og priser. Du kan også spørge efter referencer fra tidligere kunder.

3. Vælg den byggesagkyndige, der passer bedst til dine behov. Det kan være en god ide at vælge en byggesagkyndig med erfaring inden for dit specifikke type hus eller område.

4. Book en aftale med byggesagkyndigen. Det er vigtigt at booke så tidligt som muligt, så du har god tid til at forberede dig til besigtigelsen.

5. Forbered dig til besigtigelsen. Sørg for at have alle relevante dokumenter og oplysninger klar til byggesagkyndigen. Det er også en god ide at forberede eventuelle spørgsmål, du måtte have.

6. Gennemfør besigtigelsen sammen med byggesagkyndigen. Det kan være en god ide at medbringe en notatblok, så du kan tage noter undervejs.

7. Få en rapport fra byggesagkyndigen efter besigtigelsen. Rapporten bør indeholde en oversigt over eventuelle problemer, der er blevet opdaget, og anbefalinger til eventuelle nødvendige reparationer eller opgraderinger.

8. Brug rapporten til at informere dit køb eller salg. Hvis rapporten har afsløret problemer, kan du bruge den til at forhandle om en reduceret pris eller kræve, at sælgeren udbedrer fejlene, inden handlen gennemføres.

At booke en byggesagkyndig kan være afgørende for at sikre en god bolighandel. Vær sikker på at researche og vælge en kvalificeret og erfaren byggesagkyndig.