Byggesagkyndige nær Sæby

Nedenfor kan du se alle 13 byggesagkyndige nær Sæby, som er beskikket til udarbejde af tilstandsrapport og huseftersyn jf. huseftersynsordningen. De flest bygningssagkyndige tilbyder også køberrådgivninger og anden rådgivning i forbindelse med byggeri, byggeskader, syn og skøn, skimmelsvamp mv. Find en byggesagkyndig nær Sæby og forhør dig om hvilke ydelser de tilbyder ud over tilstandsrapporter.

Danske Bygningssagkyndige

Landsdækkende netværk
71997131
[email protected]
Tilstandsrapport Eleftersyn Energimærke Energimærkninger > 500 m2 Brandrådgivning Statik
Landsdækkende netværk af uvildige byggesagkyndige, energikonsulenter og el-installatører

Mads Bach Nielsen

Skovvej 36
9800 Hjørring (36 km.)
Tilstandsrapport

Lars Knudsen

Golfvænget 4
9800 Hjørring (36 km.)
Tilstandsrapport

Michael Dissing Hornbeck

Grønlandsvej 14
9800 Hjørring (36 km.)
Tilstandsrapport

Morten Hilsløv Petersen

Sct. Knudspark 40
9800 Hjørring (36 km.)
Tilstandsrapport

Lars Pedersen

Halvorsmindevej 116
9800 Hjørring (36 km.)
Tilstandsrapport

René Sørensen

Christiansgade 2
Tilstandsrapport

Flemming Jørgensen

Mjølnersvej 24
9990 Skagen (46 km.)
Tilstandsrapport

Søren Bering

Nedre Mosevej 84
9990 Skagen (46 km.)
Tilstandsrapport

Chresten Widt Christensen

Tofthøjparken 5
9280 Storvorde (28 km.)
Tilstandsrapport

Lars Lillienskjold

Wesselsvej 19
Tilstandsrapport

Torben Angermann Küttemann

Væverensvej 4
9000 Aalborg (17 km.)
Tilstandsrapport

Ole Bach Sloth

Parallelvej 1
9480 Løkken (23 km.)
Tilstandsrapport

Sådan booker du en byggesagkyndig i Sæby

Når du står overfor at skulle købe eller sælge en bolig, kan det være en god idé at alliere dig med en byggesagkyndig. Denne person kan give dig en grundig gennemgang af boligen og vurdere dens tilstand. Men hvordan booker du en byggesagkyndig i Sæby?

Først og fremmest er det vigtigt at undersøge, om den byggesagkyndige du ønsker at benytte har den relevante uddannelse og erfaring. Det kan du typisk finde information om på deres hjemmeside eller på en eventuel profil på en formidlingstjeneste.

Når du har fundet en byggesagkyndig, som du mener passer til dine behov, er det en god idé at kontakte vedkommende og høre nærmere om deres priser og tilgængelighed. Det kan også være en god idé at spørge, om de har tidligere erfaring med lignende opgaver i Sæby-området.

Inden du booker den byggesagkyndige, er det en fordel at have styr på, hvilke opgaver du ønsker, at vedkommende skal varetage. Det kan være alt fra at undersøge tagkonstruktionen til at tjekke, om der er skjulte skader i væggene. Hvis du har en særlig bekymring eller mistanke om et specifikt område af boligen, er det vigtigt at informere den byggesagkyndige herom i god tid.

Når du har booket den byggesagkyndige, vil vedkommende typisk aftale en tid med dig, hvor han eller hun kan besøge boligen og foretage gennemgangen. Det er en god idé at sikre, at du selv er til stede under besøget, så du kan få svar på eventuelle spørgsmål eller bekymringer.

Efter besøget vil den byggesagkyndige typisk udarbejde en rapport, hvor de forskellige observationer og resultater er angivet. Det er vigtigt at gennemgå rapporten grundigt og sikre, at du forstår alle rapportens konklusioner og eventuelle anbefalinger.

Det kan give god mening at undersøge flere forskellige byggesagkyndige, inden du beslutter dig for, hvem du ønsker at benytte. På den måde kan du sammenligne priser og finde den byggesagkyndige, som bedst passer dine individuelle behov.