Byggesagkyndige nær Rønne

Nedenfor kan du se alle 3 byggesagkyndige nær Rønne, som er beskikket til udarbejde af tilstandsrapport og huseftersyn jf. huseftersynsordningen. De flest bygningssagkyndige tilbyder også køberrådgivninger og anden rådgivning i forbindelse med byggeri, byggeskader, syn og skøn, skimmelsvamp mv. Find en byggesagkyndig nær Rønne og forhør dig om hvilke ydelser de tilbyder ud over tilstandsrapporter.

Danske Bygningssagkyndige

Landsdækkende netværk
71997131
[email protected]
Tilstandsrapport Eleftersyn Energimærke Energimærkninger > 500 m2 Brandrådgivning Statik
Landsdækkende netværk af uvildige byggesagkyndige, energikonsulenter og el-installatører

Flemming Bech

Store Torvegade 86
Tilstandsrapport

Torben Rømer Jørgensen

Askeløkkevejen 1
3720 Aakirkeby (14 km.)
Tilstandsrapport

Hvordan man booker en byggesagkyndig i Rønne

Hvis du overvejer at købe eller sælge en bolig på Bornholm, kan det være en god idé at have en byggesagkyndig med på sidelinjen. En byggesagkyndig vil kunne vurdere boligens tilstand og give dig et realistisk billede af eventuelle fejl og mangler, og hvad det vil koste at udbedre dem.

Her er nogle trin, du kan tage for at booke en byggesagkyndig i Rønne:

Find en byggesagkyndig

Der er forskellige måder at finde en byggesagkyndig på. Du kan for eksempel søge på nettet eller spørge venner eller bekendte, som tidligere har brugt en byggesagkyndig.

Kontakt byggesagkyndigen

Når du har fundet en byggesagkyndig, du ønsker at booke, kan du kontakte dem via telefon eller e-mail. Fortæl dem om din situation og de tjenester, du har brug for, og spørg efter deres pris og tilgængelighed.

Book en tid

Når du har aftalt pris og tidspunkt, vil byggesagkyndigen komme til boligen og gennemgå den grundigt. De vil kigge på alt fra taget til kælderen og give dig en skriftlig rapport med deres fund og anbefalinger.

Når du har modtaget rapporten, vil du have et bedre indtryk af boligens tilstand og hvad du kan forvente at skulle investere i evt. renovering. Disse oplysninger kan være en stor hjælp, når du skal forhandle prisen på boligen og beslutte, om den er det rigtige køb for dig.

Det er vigtigt at huske, at en byggesagkyndig ikke kan give en 100% garanti for en boligs tilstand, men deres ekspertise kan give dig et godt udgangspunkt for din beslutning.