Byggesagkyndige nær Kalundborg

Nedenfor kan du se alle 18 byggesagkyndige nær Kalundborg, som er beskikket til udarbejde af tilstandsrapport og huseftersyn jf. huseftersynsordningen. De flest bygningssagkyndige tilbyder også køberrådgivninger og anden rådgivning i forbindelse med byggeri, byggeskader, syn og skøn, skimmelsvamp mv. Find en byggesagkyndig nær Kalundborg og forhør dig om hvilke ydelser de tilbyder ud over tilstandsrapporter.

Danske Bygningssagkyndige

Landsdækkende netværk
71997131
[email protected]
Tilstandsrapport Eleftersyn Energimærke Energimærkninger > 500 m2 Brandrådgivning Statik
Landsdækkende netværk af uvildige byggesagkyndige, energikonsulenter og el-installatører

John Staunsbjerg Kristensen

Ågerupvej 26
4400 Kalundborg (36 km.)
Tilstandsrapport

Klaus Hemmingsen

Parkvej 27
Tilstandsrapport

Niels Terkelsen Hornhaver

Holtevej 18
4571 Grevinge (40 km.)
Tilstandsrapport

Anders Kjeldmand

Plantagevej 58b
8305 Samsø (44 km.)
Tilstandsrapport

Jesper Jessen

Moseengen 8, Havnebyen
Tilstandsrapport

Ivan Nyland

Strandvejen 110
4200 Slagelse (45 km.)
Tilstandsrapport

Anders Bruun Madsen

Sct. Jørgensgade 11
4200 Slagelse (45 km.)
Tilstandsrapport

Allan Danielsen

Kelstrupvej 33
4560 Vig (43 km.)
Tilstandsrapport

Henrik Tetsche Sørensen

Stenhusvej 10
Tilstandsrapport

Johnny Valdemar Ejland Olsen

Solsortevej 8
4300 Holbæk (27 km.)
Tilstandsrapport

Karen Flintholm

Dyssevej 5
4300 Holbæk (27 km.)
Tilstandsrapport

Bo Jensen

Omfartsvejen 71A,
4300 Holbæk (27 km.)
Tilstandsrapport

Jørgen Boe Larsen

Bakkehaven 24
4180 Sorø (31 km.)
Tilstandsrapport

Thomas Steenbuch Vester

Helenevej 7
Tilstandsrapport

Michael Tollak

Dræbyvej 8
Tilstandsrapport

Brian Niebuhr

Trebiens Alle 32
4330 Hvalsø (11 km.)
Tilstandsrapport

Christina Albers Pedersen

Thriges Plads 10
5240 Odense NØ (38 km.)
Tilstandsrapport

Sådan booker du en byggesagkyndig i Kalundborg

At bygge eller renovere et hus kræver mange beslutninger og det kan være svært at vide, om man har gjort det helt rigtige. For at sikre dig, at alt foregår efter bogen og opfylder de nødvendige krav og standarder, kan det være en god idé at hyre en byggesagkyndig. Men hvordan finder du den rette og hvordan booker du en i Kalundborg? Her er nogle gode tips til, hvordan du gør:

1. Gå efter erfaring og kompetencer

Når du leder efter en byggesagkyndig i Kalundborg, bør du først og fremmest kigge på deres erfaring og kompetencer. Tjek deres hjemmeside og læs om deres kvalifikationer og uddannelser. Det er også en god idé at læse nogle af deres kunders anmeldelser, så du kan se, hvordan de har klaret sig tidligere.

2. Få et tilbud

Når du har fundet nogle mulige kandidater, kan du bede om et tilbud på opgaven. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og vilkår fra flere forskellige byggesagkyndige. Sørg for at beskrive opgaven så præcist som muligt, så du får et realistisk tilbud på arbejdet.

3. Vælg den rette byggesagkyndige til jobbet

Når du har modtaget tilbuddene, skal du vælge den byggesagkyndige, der passer bedst til dit projekt. Vælg altid en, som du føler dig tryg ved og som kan levere det ønskede arbejde. Det er også vigtigt at vælge en byggesagkyndig, der har erfaring med det specifikke projekt, du skal have udført.

4. Book en tid til besigtigelse

Efter du har valgt en byggesagkyndig til jobbet, skal du booke en tid til en besigtigelse af byggeprojektet. Det er vigtigt at vise byggesagkyndigen hele huset og fortælle om de ændringer, du ønsker. Under besigtigelsen vil byggesagkyndigen tjekke, om alt er i orden, og om der er eventuelle problemer, der skal løses.

5. Få en rapport og en vurdering

Efter besigtigelsen vil byggesagkyndigen udarbejde en rapport og en vurdering, der fortæller, om alt er i orden, eller om der er noget, der skal udbedres. Rapporten vil også indeholde en oversigt over, hvad det vil koste at udbedre eventuelle fejl og mangler. Sørg for at få en kopi af rapporten og brug den til at tage beslutninger om, hvordan du vil fortsætte med byggeprojektet.

At hyre en byggesagkyndig i Kalundborg kan give dig tryghed og sikkerhed i forhold til dit byggeprojekt. Følger du disse trin, vil du kunne finde en erfaren og dygtig byggesagkyndig, der kan hjælpe dig med at skabe dit drømmehus.