Byggesagkyndige nær Askeby

Nedenfor kan du se alle 18 byggesagkyndige nær Askeby, som er beskikket til udarbejde af tilstandsrapport og huseftersyn jf. huseftersynsordningen. De flest bygningssagkyndige tilbyder også køberrådgivninger og anden rådgivning i forbindelse med byggeri, byggeskader, syn og skøn, skimmelsvamp mv. Find en byggesagkyndig nær Askeby og forhør dig om hvilke ydelser de tilbyder ud over tilstandsrapporter.

Danske Bygningssagkyndige

Landsdækkende netværk
71997131
[email protected]
Tilstandsrapport Eleftersyn Energimærke Energimærkninger > 500 m2 Brandrådgivning Statik
Landsdækkende netværk af uvildige byggesagkyndige, energikonsulenter og el-installatører

John Steffen Albrektsen

Fanefjord Kirkevej 56
Tilstandsrapport

Jakob Lærke Lorentzen

Kastanievej 44
4773 Stensved (13 km.)
Tilstandsrapport

Mads Roland Holst

Ulriksdalsvej 10
Tilstandsrapport

Anders Lydehøj Hansen

Ronesbanke 22
4720 Præstø (23 km.)
+4520125330
Tilstandsrapport

Preben Funch Hallberg

Orupgaardvej 24
Tilstandsrapport

Jack Palle Christensen

Ny KIrstinebergvej 4A
4800 Nykøbing F (26 km.)
Tilstandsrapport

Frederik Toubro

Ved Teglskoven 5
Tilstandsrapport

Kenneth Tay Jakobsen

Valnødvej 8,
4684 Holmegaard (42 km.)
Tilstandsrapport

Michael Clemmensen

Fasanvej 24
4653 Karise (50 km.)
Tilstandsrapport

Claus Phillip Christensen

Smerupvej 35, Smerup
4653 Karise (50 km.)
Tilstandsrapport

Chris Skaarup Mortensen

Forsytiavej 74
4700 Næstved (43 km.)
Tilstandsrapport

Tommy Ken Poulsen

Steen Blichersvej 1B
Tilstandsrapport

Michael Juul

Plantevej 29
Tilstandsrapport

Peter Engelhard Becker

Brombærvej 14
4700 Næstved (43 km.)
Tilstandsrapport

Jan Kildemark Olsen

Karrebækvej 20
4700 Næstved (43 km.)
Tilstandsrapport

Marc Brenøe Kirkerup Andreassen

Engdraget 16
Tilstandsrapport

Allan Leif Rasmussen

Reedtzholmvej 138, Enø
Tilstandsrapport

Book en byggesagkyndig i Askeby – en essentiel guide

At bygge hus er en stor og omfattende opgave, der kan virke overvældende for mange. Uanset om du skal bygge nyt eller renovere, er det vigtigt at have en byggesagkyndig med på holdet. En byggesagkyndig kan hjælpe dig med at sikre, at dit projekt bliver udført korrekt og sikkert. Her er en guide til at booke en byggesagkyndig i Askeby.

Find en byggesagkyndig: Der er mange måder at finde en byggesagkyndig på, heriblandt via søgemaskiner eller anbefalinger fra venner og familie. Det er vigtigt at researche forskellige byggesagkyndige for at finde én, der passer til dine behov og budget.

Kontakt byggesagkyndige: Når du har fundet nogle byggesagkyndige, er det en god ide at kontakte dem for at få mere information samt at høre om deres uddannelse og erfaring. På den måde kan du også få en idé om, hvordan de arbejder, og om de er villige til at samarbejde med dig og dine behov.

Indhent tilbud: Når du har fundet én eller flere byggesagkyndige, kan du bede dem om at sende dig et tilbud på opgaven. Det er vigtigt at sørge for, at tilbudet indeholder information om opgaven, priser og betalingsbetingelser. På den måde vil du have et godt grundlag for at træffe en beslutning om, hvilken byggesagkyndig du ønsker at samarbejde med.

Lav en aftale: Når du har valgt en byggesagkyndig, er det vigtigt at lave en skriftlig aftale, der fastlægger opgaven, pris, betaling og tidsplan. På den måde vil der ikke være nogen misforståelser mellem dig og din byggesagkyndige.

Følg projektet tæt: Det er en god ide at følge projektet tæt, mens det udføres, så du kan være sikker på, at alt går efter planen. Det er også en god ide at have en god kommunikation med din byggesagkyndige, så eventuelle problemer kan løses hurtigt og effektivt. At booke en byggesagkyndig kan virke som en stor og tidskrævende opgave, men det er en vigtig investering for at sikre, at dit projekt bliver udført korrekt og sikkert. Følg disse trin for at finde en byggesagkyndig i Askeby, der kan hjælpe dig med dit projekt.