Byggesagkyndige nær Guldborg

Nedenfor kan du se alle 16 byggesagkyndige nær Guldborg, som er beskikket til udarbejde af tilstandsrapport og huseftersyn jf. huseftersynsordningen. De flest bygningssagkyndige tilbyder også køberrådgivninger og anden rådgivning i forbindelse med byggeri, byggeskader, syn og skøn, skimmelsvamp mv. Find en byggesagkyndig nær Guldborg og forhør dig om hvilke ydelser de tilbyder ud over tilstandsrapporter.

Danske Bygningssagkyndige

Landsdækkende netværk
71997131
[email protected]
Tilstandsrapport Eleftersyn Energimærke Energimærkninger > 500 m2 Brandrådgivning Statik
Landsdækkende netværk af uvildige byggesagkyndige, energikonsulenter og el-installatører

Mads Roland Holst

Ulriksdalsvej 10
Tilstandsrapport

Frederik Toubro

Ved Teglskoven 5
Tilstandsrapport

Jack Palle Christensen

Ny KIrstinebergvej 4A
4800 Nykøbing F (49 km.)
Tilstandsrapport

Preben Funch Hallberg

Orupgaardvej 24
Tilstandsrapport

Jakob Lærke Lorentzen

Kastanievej 44
4773 Stensved (32 km.)
Tilstandsrapport

John Steffen Albrektsen

Fanefjord Kirkevej 56
4792 Askeby (44 km.)
Tilstandsrapport

Anders Lydehøj Hansen

Ronesbanke 22
4720 Præstø (27 km.)
+4520125330
Tilstandsrapport

Allan Leif Rasmussen

Reedtzholmvej 138, Enø
Tilstandsrapport

Marc Brenøe Kirkerup Andreassen

Engdraget 16
Tilstandsrapport

Tommy Ken Poulsen

Steen Blichersvej 1B
Tilstandsrapport

Michael Juul

Plantevej 29
Tilstandsrapport

Peter Engelhard Becker

Brombærvej 14
4700 Næstved (8 km.)
Tilstandsrapport

Jan Kildemark Olsen

Karrebækvej 20
4700 Næstved (8 km.)
Tilstandsrapport

Chris Skaarup Mortensen

Forsytiavej 74
4700 Næstved (8 km.)
Tilstandsrapport

Kenneth Tay Jakobsen

Valnødvej 8,
4684 Holmegaard (17 km.)
Tilstandsrapport

Sådan booker du en byggesagkyndig i Guldborg

At booke en byggesagkyndig i Guldborg kan virke som en udfordring for mange, men det behøver ikke være så kompliceret. Her er nogle tips til, hvordan du kan booke en byggesagkyndig i Guldborg på en let måde.

Først og fremmest er det vigtigt at finde en byggesagkyndig med erfaring og viden om byggeri. En byggesagkyndig vil ofte være i stand til at identificere potentielle problemer og foreslå løsninger, før byggeriet starter.

Derudover er det vigtigt at tage højde for prisen. Nogle byggesagkyndige er dyrere end andre, men det betyder ikke nødvendigvis, at de er bedre. Det er en god idé at sammenligne priser fra forskellige byggesagkyndige, så du kan få den bedste service til den mest fordelagtige pris.

Når du har fundet en passende byggesagkyndig, kan du bede om en vurdering af byggesagen. Det kan være en god idé at inkludere en beskrivelse af byggeprojektet og eventuelle specifikationer. En byggesagkyndig vil derefter kunne give en vurdering af byggesagen og give en estimering af prisen.

Når du er enig i prisen og vilkårene for byggesagen, kan du booke den byggesagkyndige til at inspicere byggeprojektet på forskellige trin i byggeprocessen. Ved at have en byggesagkyndig involveret i byggeprojektet kan du undgå potentielle problemer og sikre, at byggeriet foregår uden problemer.

Endelig er det vigtigt at tage højde for tidsrammen for byggesagen. En byggesag kan tage fra et par dage til flere uger, alt afhængig af størrelsen på projektet. Det er vigtigt at have en klar plan for byggesagen og kommunikere denne med den byggesagkyndige for at undgå forsinkelser og overraskelser i byggeprocessen.

At booke en byggesagkyndig i Guldborg kan virke som en udfordring, men med disse tips kan du sikre, at byggeprojektet går glat og uden problemer.