Byggesagkyndige nær Nakskov

Nedenfor kan du se alle 9 byggesagkyndige nær Nakskov, som er beskikket til udarbejde af tilstandsrapport og huseftersyn jf. huseftersynsordningen. De flest bygningssagkyndige tilbyder også køberrådgivninger og anden rådgivning i forbindelse med byggeri, byggeskader, syn og skøn, skimmelsvamp mv. Find en byggesagkyndig nær Nakskov og forhør dig om hvilke ydelser de tilbyder ud over tilstandsrapporter.

Danske Bygningssagkyndige

Landsdækkende netværk
71997131
[email protected]
Tilstandsrapport Eleftersyn Energimærke Energimærkninger > 500 m2 Brandrådgivning Statik
Landsdækkende netværk af uvildige byggesagkyndige, energikonsulenter og el-installatører

Frederik Toubro

Ved Teglskoven 5
Tilstandsrapport

Claus Bech Nielsen

Gyldenbjergsvej 16
5700 Svendborg (24 km.)
Tilstandsrapport

Jens Hedegaard Andersen

Grønnegade 30
5700 Svendborg (24 km.)
Tilstandsrapport

Søren Thomsen

Mølmarksvej 173
5700 Svendborg (24 km.)
Tilstandsrapport

Steen Skovmand

Grønnegade 18
5700 Svendborg (24 km.)
Tilstandsrapport

Mads Roland Holst

Ulriksdalsvej 10
Tilstandsrapport

Jack Palle Christensen

Ny KIrstinebergvej 4A
4800 Nykøbing F (41 km.)
Tilstandsrapport

Preben Funch Hallberg

Orupgaardvej 24
Tilstandsrapport

Book en byggesagkyndig i Nakskov

Hvis du skal købe eller sælge en ejendom i Nakskov, eller hvis du planlægger at renovere eller bygge en bolig, kan det være en god idé at få en byggesagkyndig til at inspicere ejendommen og give anbefalinger. At booke en byggesagkyndig i Nakskov er ikke svært. Her er nogle tips til, hvordan du kan finde og vælge en pålidelig og erfaren byggesagkyndig:

1. Først skal du afgøre, hvad din specifikke opgave er. Har du brug for en generel inspektion og vurdering af en ejendom, eller har du brug for en mere dybdegående gennemgang af specifikke bygningsdele eller installationer, som f.eks. elektricitet eller VVS?

2. Der er flere måder at finde en byggesagkyndig i Nakskov på. Du kan søge på internettet efter lokale virksomheder eller personer, eller du kan spørge venner eller bekendte, som har brugt en byggesagkyndig før.

3. Når du har fundet et par byggesagkyndige, så bør du tjekke deres erfaringer og kvalifikationer. Du kan f.eks. undersøge om de er certificerede eller medlemmer af en organisation som Dansk Ejendomsmæglerforening eller Dansk Byggeri.

4. Det er også en god idé at læse anbefalinger tidligere kunder eller på sociale medier, så du kan få en følelse af, om de leverer kvalitet og god service.

5. Når du har fundet en byggesagkyndig, skal du tjekke deres priser, og hvis du er tilfreds, kan du booke dem til en inspektion eller rådgivning.

Generelt set, kan det give dig en roligere sindstilstand under processen fx. når du skal købe/sælge en ejendom eller når du skal have en renoveret. At have en byggesagkyndig på din side kan hjælpe dig med at undgå potentielle faldgruber og spare dig penge i det lange løb.