Byggesagkyndige nær Fejø

Nedenfor kan du se alle 17 byggesagkyndige nær Fejø, som er beskikket til udarbejde af tilstandsrapport og huseftersyn jf. huseftersynsordningen. De flest bygningssagkyndige tilbyder også køberrådgivninger og anden rådgivning i forbindelse med byggeri, byggeskader, syn og skøn, skimmelsvamp mv. Find en byggesagkyndig nær Fejø og forhør dig om hvilke ydelser de tilbyder ud over tilstandsrapporter.

Danske Bygningssagkyndige

Landsdækkende netværk
71997131
[email protected]
Tilstandsrapport Eleftersyn Energimærke Energimærkninger > 500 m2 Brandrådgivning Statik
Landsdækkende netværk af uvildige byggesagkyndige, energikonsulenter og el-installatører

Mads Roland Holst

Ulriksdalsvej 10
Tilstandsrapport

Allan Leif Rasmussen

Reedtzholmvej 138, Enø
Tilstandsrapport

Frederik Toubro

Ved Teglskoven 5
Tilstandsrapport

Jack Palle Christensen

Ny KIrstinebergvej 4A
Tilstandsrapport

Preben Funch Hallberg

Orupgaardvej 24
Tilstandsrapport

Marc Brenøe Kirkerup Andreassen

Engdraget 16
Tilstandsrapport

Tommy Ken Poulsen

Steen Blichersvej 1B
Tilstandsrapport

Michael Juul

Plantevej 29
Tilstandsrapport

Peter Engelhard Becker

Brombærvej 14
4700 Næstved (40 km.)
Tilstandsrapport

Jan Kildemark Olsen

Karrebækvej 20
4700 Næstved (40 km.)
Tilstandsrapport

Chris Skaarup Mortensen

Forsytiavej 74
4700 Næstved (40 km.)
Tilstandsrapport

Jakob Lærke Lorentzen

Kastanievej 44
4773 Stensved (28 km.)
Tilstandsrapport

Anders Lydehøj Hansen

Ronesbanke 22
4720 Præstø (41 km.)
+4520125330
Tilstandsrapport

Kenneth Tay Jakobsen

Valnødvej 8,
4684 Holmegaard (49 km.)
Tilstandsrapport

Thomas Steenbuch Vester

Helenevej 7
Tilstandsrapport

John Steffen Albrektsen

Fanefjord Kirkevej 56
4792 Askeby (26 km.)
Tilstandsrapport

Sådan booker du en byggesagkyndig på Fejø

Hvis du planlægger at købe eller sælge en bolig på Fejø, eller hvis du har brug for en byggeteknisk vurdering af dit hus, kan det være en god idé at tage fat i en professionel byggesagkyndig. En byggesagkyndig kan hjælpe med at afdække potentielle problemer med konstruktionen eller installationsarbejdet i en bygning, og på den måde undgå at du får store overraskelser senere. Her er nogle tips til, hvordan du booker en byggesagkyndig på Fejø:

1. Research dine muligheder

Først og fremmest skal du undersøge dine muligheder for byggesagkyndige på Fejø. Du kan starte med at tjekke op på lokale virksomheder eller kontakt en boligadvokat, som kan anbefale en byggesagkyndig. Du kan også søge på nettet efter firmaer eller private byggesagkyndige på Fejø.

2. Spørg om referencer

Før du beslutter dig for en byggesagkyndig, bør du undersøge grundigt vedkommendes erfaring og kvalifikationer. Spørg om referencer og eventuelt andre byggeprojekter vedkommende har arbejdet på. Du kan også tjekke op på eventuelle anmeldelser eller bedømmelser fra tidligere kunder.

3. Lav en aftale

Når du har valgt en byggesagkyndig, bør du indgå en aftale om det konkret opgave eller undersøgelse, der skal udføres. Det kan blandt andet være en byggeteknisk rapport, en tilstandsrapport eller en energimærkning. Sørg for at aftalen er tydelig og gennemskuelig omfattende priser og leveringstider.

4. Følg op på rapporter og anbefalinger

Når undersøgelsen er udført, vil du ofte modtage en rapport eller anbefalinger fra den bygningssagkyndige. Det er vigtigt, at du følger op på disse og eventuelle anbefalinger og får udestående opgaver løst – også selvom du ikke planlægger at sælge eller købe din bolig lige nu.

5. Overvej at hyre en byggesagkyndig på regelmæssig basis

Hvis du ejer en hus eller en anden type bygning, kan det være en god idé at hyre en byggesagkyndig regelmæssigt for at holde et vågent øje med eventuelle problemer eller skader. Det kan også hjælpe med at give en bedre forståelse for, hvilke muligheder der er for vedligeholdelse og renovering, så du kan forebygge større skader og undgå høje omkostninger senere. At arbejde med en byggesagkyndig på Fejø kan give dig en bedre forståelse for, hvordan din bolig fungerer, og sikre at der ikke er nogen skjulte problemstillinger eller mangler, der kunne få store, uønskede økonomiske konsekvenser senere. Følg disse råd for at finde en byggesagkyndig, som kan hjælpe dig med at få overblik over din bygnings tilstand og vedligeholdelse.