Byggesagkyndige nær Blåvand

Nedenfor kan du se alle 12 byggesagkyndige nær Blåvand, som er beskikket til udarbejde af tilstandsrapport og huseftersyn jf. huseftersynsordningen. De flest bygningssagkyndige tilbyder også køberrådgivninger og anden rådgivning i forbindelse med byggeri, byggeskader, syn og skøn, skimmelsvamp mv. Find en byggesagkyndig nær Blåvand og forhør dig om hvilke ydelser de tilbyder ud over tilstandsrapporter.

Danske Bygningssagkyndige

Landsdækkende netværk
71997131
[email protected]
Tilstandsrapport Eleftersyn Energimærke Energimærkninger > 500 m2 Brandrådgivning Statik
Landsdækkende netværk af uvildige byggesagkyndige, energikonsulenter og el-installatører

Lars Ankersen

Jyllandsgade 40
Tilstandsrapport

Flemming Weisz

Helgolandsgade 18, 1. th.
Tilstandsrapport

Søren Birk Jensen

Åbrinken 54
6800 Varde (16 km.)
Tilstandsrapport

Torben Mahler

Færgevej 2
6720 Fanø (48 km.)
Tilstandsrapport

Johannes Haldan Liebmann

Strandvejen 24
6720 Fanø (48 km.)
Tilstandsrapport

Tom Hartvig Nielsen

Sneumvej 239
6731 Tjæreborg (48 km.)
Tilstandsrapport

Laurits Lykke Jensen

Høevej 16, Sdr. Høe
6740 Bramming (47 km.)
Tilstandsrapport

Brian Aaboe Sørensen

Lille Darumvej 3
6740 Bramming (47 km.)
Tilstandsrapport

Anke Gerdes

Vejlevej 46
Tilstandsrapport

Ove Beck

Roagervej 135
6760 Ribe (30 km.)
Tilstandsrapport

Mikael Roskjær

Tved Gammelvej 7
6760 Ribe (30 km.)
Tilstandsrapport

At booke en byggesagkyndig i Blåvand

Hvis du er i gang med at renovere eller bygge nyt i Blåvand, kan det være en god idé at booke en byggesagkyndig. En byggesagkyndig er en fagperson, der kan hjælpe dig med at sikre, at byggeriet bliver udført korrekt og i henhold til lovgivningen.

Det kan være svært at finde en byggesagkyndig, der passer til netop dit projekt. Her er nogle tips til, hvordan du kan finde og booke en byggesagkyndig i Blåvand:

1. Gør din research

Først og fremmest er det vigtigt, at du undersøger markedet for byggesagkyndige i Blåvand. Læs online anmeldelser, spørg venner og familie om anbefalinger, og undersøg forskellige firmaers hjemmesider for at få en idé om deres erfaring og ekspertise.

2. Kontakt flere forskellige byggesagkyndige

Når du har en liste over potentielle byggesagkyndige i Blåvand, kan du kontakte dem for at få et tilbud. Det er en god idé at kontakte flere forskellige byggesagkyndige for at sammenligne priser og tjenester.

3. Spørg om deres erfaring og certificeringer

Når du taler med en byggesagkyndig, er det vigtigt at spørge om deres erfaring og eventuelle certificeringer eller kvalifikationer. En god byggesagkyndig vil være villig til at dele deres erfaring og dokumentation med dig.

4. Lav en kontrakt

Når du har fundet den byggesagkyndige, der passer bedst til dit projekt, er det vigtigt at lave en kontrakt, der dækker alle aspekter af byggeriet. Sørg for at inkludere betalingsbetingelser, tidsplaner og eventuelle garantier.

5. Følg op under byggeriet

Under byggeriet er det vigtigt at følge op med den byggesagkyndige for at sikre, at alt går som planlagt. En god byggesagkyndig vil være villig til at svare på dine spørgsmål og løbende evaluere byggeriet for at sikre, at alt udføres korrekt.

At booke en byggesagkyndig kan hjælpe med at sikre, at dit byggeri i Blåvand bliver en succes. Med disse tips kan du finde den rigtige byggesagkyndige til dit projekt.