Byggesagkyndige nær Aabenraa

Nedenfor kan du se alle 10 byggesagkyndige nær Aabenraa, som er beskikket til udarbejde af tilstandsrapport og huseftersyn jf. huseftersynsordningen. De flest bygningssagkyndige tilbyder også køberrådgivninger og anden rådgivning i forbindelse med byggeri, byggeskader, syn og skøn, skimmelsvamp mv. Find en byggesagkyndig nær Aabenraa og forhør dig om hvilke ydelser de tilbyder ud over tilstandsrapporter.

Danske Bygningssagkyndige

Landsdækkende netværk
71997131
[email protected]
Tilstandsrapport Eleftersyn Energimærke Energimærkninger > 500 m2 Brandrådgivning Statik
Landsdækkende netværk af uvildige byggesagkyndige, energikonsulenter og el-installatører

Jan Gjerlevsen

Jørgensgård 57
6200 Aabenraa (23 km.)
Tilstandsrapport

Bo Laursen

Emmas Have 9
6300 Gråsten (32 km.)
Tilstandsrapport

Esben Tychsen

Nybølnorvej 10
6310 Broager (37 km.)
Tilstandsrapport

Henrik Lundgaard

Jens Johannsens Vej 2
6100 Haderslev (42 km.)
Tilstandsrapport

Kenneth Madsen

Havgyden 33
6100 Haderslev (42 km.)
Tilstandsrapport

Solveig Olesen

Havsagergyde 38
6100 Haderslev (42 km.)
Tilstandsrapport

Kai Verner Jessen

Bræråvej 3
6100 Haderslev (42 km.)
Tilstandsrapport

Gert Backman

Blegen 11, 1. tv.
6400 Sønderborg (45 km.)
Tilstandsrapport

Lars Heise

Nørre Landevej 23
6470 Sydals (43 km.)
Tilstandsrapport

Sådan booker du en byggesagkyndig i Aabenraa

Hvis du skal igang med et byggeprojekt i Aabenraa, kan det være en god idé at få en byggesagkyndig til at kigge på tingene. En byggesagkyndig kan hjælpe dig med at vurdere, om projektet er bæredygtigt og efterlever de relevante standarder og lovgivning. Derudover kan en byggesagkyndig hjælpe dig med at undgå eventuelle problemer i forbindelse med dit projekt.

Den bedste måde at booke en byggesagkyndig på er at kontakte en lokal ekspert. Du kan undersøge mulige byggesagkyndige i Aabenraa via internettet eller ved at spørge i dit lokale område. Typisk vil en byggesagkyndig give dig en oversigt over sine ydelser og priser, så du er sikker på, hvordan samarbejdet vil forløbe.

Inden du booker en byggesagkyndig, er det også en god idé at undersøge deres erfaring og kompetencer. Det kan du gøre ved at undersøge deres referencer og uddannelse samt deres evaluering på internettet. På den måde kan du sikre, at du booker en byggesagkyndig med den nødvendige ekspertise til at hjælpe dig med dit projekt.

Det er også vigtigt at diskutere betalingsvilkaar med den byggesagkyndige, inden du booker dem. Nogle byggesagkyndige opkræver et fast gebyr for deres tjenester, mens andre tager et procentvis gebyr af projektbudgettet. Det kan også være en god idé at indgå en kontrakt, så både du og den byggesagkyndige er enige om betingelserne for samarbejdet, herunder betalingsbetingelserne.

Ved at tage dig tid til at undersøge de forskellige byggesagkyndige i Aabenraa og deres kompetencer, kan du finde den bedste løsning til dit projekt. Uanset om du arbejder på en renoveringsopgave eller et helt nyt byggeprojekt, kan en byggesagkyndig hjælpe dig med at forstå projektmulighederne og sikre, at alt arbejde følger lovgivningen.