Byggesagkyndige nær Vordingborg

Nedenfor kan du se alle 18 byggesagkyndige nær Vordingborg, som er beskikket til udarbejde af tilstandsrapport og huseftersyn jf. huseftersynsordningen. De flest bygningssagkyndige tilbyder også køberrådgivninger og anden rådgivning i forbindelse med byggeri, byggeskader, syn og skøn, skimmelsvamp mv. Find en byggesagkyndig nær Vordingborg og forhør dig om hvilke ydelser de tilbyder ud over tilstandsrapporter.

Danske Bygningssagkyndige

Landsdækkende netværk
71997131
[email protected]
Tilstandsrapport Eleftersyn Energimærke Energimærkninger > 500 m2 Brandrådgivning Statik
Landsdækkende netværk af uvildige byggesagkyndige, energikonsulenter og el-installatører

Jakob Lærke Lorentzen

Kastanievej 44
4773 Stensved (44 km.)
Tilstandsrapport

Mads Roland Holst

Ulriksdalsvej 10
Tilstandsrapport

Anders Lydehøj Hansen

Ronesbanke 22
4720 Præstø (38 km.)
+4520125330
Tilstandsrapport

John Steffen Albrektsen

Fanefjord Kirkevej 56
4792 Askeby (44 km.)
Tilstandsrapport

Allan Leif Rasmussen

Reedtzholmvej 138, Enø
Tilstandsrapport

Marc Brenøe Kirkerup Andreassen

Engdraget 16
Tilstandsrapport

Tommy Ken Poulsen

Steen Blichersvej 1B
Tilstandsrapport

Michael Juul

Plantevej 29
Tilstandsrapport

Peter Engelhard Becker

Brombærvej 14
4700 Næstved (16 km.)
Tilstandsrapport

Jan Kildemark Olsen

Karrebækvej 20
4700 Næstved (16 km.)
Tilstandsrapport

Chris Skaarup Mortensen

Forsytiavej 74
4700 Næstved (16 km.)
Tilstandsrapport

Preben Funch Hallberg

Orupgaardvej 24
Tilstandsrapport

Jack Palle Christensen

Ny KIrstinebergvej 4A
4800 Nykøbing F (49 km.)
Tilstandsrapport

Kenneth Tay Jakobsen

Valnødvej 8,
4684 Holmegaard (23 km.)
Tilstandsrapport

Frederik Toubro

Ved Teglskoven 5
Tilstandsrapport

Claus Phillip Christensen

Smerupvej 35, Smerup
4653 Karise (43 km.)
Tilstandsrapport

Michael Clemmensen

Fasanvej 24
4653 Karise (43 km.)
Tilstandsrapport

Sådan booker du en byggesagkyndig i Vordingborg

At købe eller sælge en bolig kan være en udfordrende opgave, især hvis du ikke har nogen erfaring på området. En byggesagkyndig kan hjælpe dig med at afdække og vurdere de mulige skader eller fejl ved en bolig og dermed give dig bedre forudsætninger for at træffe den rigtige beslutning. Hvis du bor i Vordingborg, kan du følge denne guide til at booke en byggesagkyndig.

1. Find en byggesagkyndig

Først og fremmest skal du finde en byggesagkyndig i Vordingborg. Du kan lede efter anbefalinger fra venner og familie eller kontakte en lokal ejendomsmægler for at få nogle anbefalinger. Alternativt kan du søge på internettet efter lokale byggesagkyndige og læse anmeldelser fra andre kunder.

2. Kontakt byggesagkyndigen

Når du har fundet en byggesagkyndig, som du tror, passer til dine behov, kan du kontakte dem for at finde ud af mere om deres tjenester og booke en tid. De vil sandsynligvis spørge dig om nogle detaljer omkring boligen, du ønsker at få vurderet, og give dig et tilbud med pris og tidsramme.

3. Aftal en tid

Når du er blevet enig med byggesagkyndigen om pris og tidsramme for inspektionen, kan du aftale en tid, som passer dig og sælgeren (hvis det er relevant). Det kan være en god idé at sætte sig ind i byggesagkyndigens anbefalinger og krav til inspektionen, så du kan sikre dig, at du er fuldt forberedt.

4. Inspektionen

På dagen for inspektionen vil byggesagkyndigen undersøge boligens tilstand grundigt og gennemgå alle mulige problemer eller skader. De vil typisk tage billeder og notater til brug for rapporten, som de senere vil sende til dig.

5. Modtag rapporten

Efter inspektionen vil byggesagkyndigen udarbejde en rapport, som beskriver de skader og problemer, de har fundet i boligen. Rapporten kan også indeholde anbefalinger til, hvordan du kan udbedre eventuelle skader og forbedre din boligs samlede tilstand.

6. Træf en beslutning

Efter at have modtaget rapporten, vil du være i stand til at træffe en mere informeret beslutning om, hvorvidt du ønsker at købe eller sælge boligen. Hvis rapporten viser alvorlige problemer, som du ikke ønsker at håndtere, kan du beslutte at droppe handlen. Hvis rapporten viser mindre problemer, kan du igangsætte de nødvendige reparationer.

7. Følg op

Når du har truffet din beslutning, kan du kontakte byggesagkyndigen for at få mere rådgivning om, hvordan du kan udbedre de opdagede skader. Det kan også være en god idé at følge op på deres anbefalinger og udføre regelmæssig vedligeholdelse af din bolig for at undgå fremtidige problemer.

At booke en byggesagkyndig i Vordingborg kan hjælpe dig med at undgå skjulte omkostninger og uventede problemer, når du køber eller sælger en bolig. Følg denne guide for at finde den rigtige byggesagkyndige og booke en tid til en grundig undersøgelse.