Byggesagkyndige nær Grenaa

Nedenfor kan du se alle 14 byggesagkyndige nær Grenaa, som er beskikket til udarbejde af tilstandsrapport og huseftersyn jf. huseftersynsordningen. De flest bygningssagkyndige tilbyder også køberrådgivninger og anden rådgivning i forbindelse med byggeri, byggeskader, syn og skøn, skimmelsvamp mv. Find en byggesagkyndig nær Grenaa og forhør dig om hvilke ydelser de tilbyder ud over tilstandsrapporter.

Danske Bygningssagkyndige

Landsdækkende netværk
71997131
[email protected]
Tilstandsrapport Eleftersyn Energimærke Energimærkninger > 500 m2 Brandrådgivning Statik
Landsdækkende netværk af uvildige byggesagkyndige, energikonsulenter og el-installatører

Jens Peder Kaag Olling

Debildvej 6
8500 Grenaa (4 km.)
Tilstandsrapport

Jørgen Christensen

Klemstrupvej 17
8550 Ryomgård (21 km.)
Tilstandsrapport

Torben Søndergaard

Dalgårdsvej 14
8410 Rønde (25 km.)
Tilstandsrapport

Hans Andersen

Snedkerhusvej 1
8410 Rønde (25 km.)
Tilstandsrapport

Niels Møller Jensen

Strandgårdsvej 8
8410 Rønde (25 km.)
Tilstandsrapport

Martin Møller Laursen

Tushøjvej 3
8961 Allingåbro (33 km.)
Tilstandsrapport

Steffen Ladefoged Andersen

Koglevej 1
8950 Ørsted (34 km.)
Tilstandsrapport

Martin Bo Høgenhaug

Plantagen 18
8541 Skødstrup (37 km.)
Tilstandsrapport

Lasse Rentalo Skriver Pedersen

Mølleager 3
Tilstandsrapport

Anders Bomholt

Egå Møllevej 21
8250 Egå (40 km.)
Tilstandsrapport

Palle Bro Hansen

Hybenhaven 85
8520 Lystrup (42 km.)
Tilstandsrapport

Chris Thomsen Mikkelsen

P. Knudsens Vej 9
8930 Randers NØ (45 km.)
Tilstandsrapport

Benny Poulsen Kristoffersen

Stokagervej 5B 14
Tilstandsrapport

Booke en Byggesagkyndig i Grenaa – Beskyt Din Investerings Beslutning

Hvis du overvejer at købe, sælge eller bygge en ejendom i Grenaa - eller en anden by - er det en god idé at få en byggesagkyndig til at inspicere ejendommen. Denne rapport vil give dig en idé om ejendommens stand, og det kan hjælpe dig med at undgå at tabe penge på grund af faldende ejendomsværdier eller skjulte byggefejl.

Følgende er de trin, du skal tage for at booke en byggesagkyndig i Grenaa:

Trin 1: Afgør hvad du har brug for

Inden du begynder at lede efter en byggesagkyndig, skal du afgøre, hvad du har brug for. Hvad forventer du fra inspektionen? Hvis du planlægger at købe et hus, vil du måske have en fuld rapport, der dækker alle aspekter af ejendommen, inklusive strukturel integritet, VVS og elektriske systemer. Hvis du blot skal have tjekket sprinkleranlægget, isolering eller tag, kan det være en enklere rapport.

Trin 2: Find en Byggesagkyndig

Når du ved, hvad du har brug for, kan du begynde at lede efter en byggesagkyndig. Du kan kigge på Google, søge i telefonbogen eller spørge venner og familie om anbefalinger. Du vil sandsynligvis ønske at få mindst tre forskellige tilbud for at sammenligne priser og ydelser.

Trin 3: Samtale med den Potentielle Byggesagkyndige

Når du har fundet en byggesagkyndig, kan det være en god idé at tale med ham eller hende inden du går videre med bookingen. Du vil gerne vide, hvor meget erfaring han eller hun har, og om han eller hun har adgang til de nødvendige værktøjer og teknologi til inspektionen. Du vil også gerne vide, hvor lang tid han eller hun forventer at bruge på inspektionsrapporten og om han eller hun vil aflægge rapporten personligt.

Trin 4: Booke din Byggesagkyndige

Når du har fundet en byggesagkyndig, som du har tillid til, er det tid til at booke ham eller hende. Du skal give ham eller hende ejendommens adresse, kontaktoplysninger og tidsplan for inspektionen. Du skal også spørge om prisen og sørge for, at du forstår vilkårene for betaling. Det kan også være en god idé at tage noter om dine forventninger til inspektionsrapporten og give dem til den byggesagkyndige for at sikre, at han eller hun forstår dine behov.

Trin 5: Få Rapporten og Brug Det

Efter inspektionen vil du modtage en rapport, som du vil bruge til at tage en beslutning om ejendommen. Du kan bruge det til at forhandle prisen med sælgeren, løse byggeproblemer eller undgå en ejendom, der vil kræve for mange reparationer.

At booke en byggesagkyndig i Grenaa - eller enhver anden by - kan hjælpe dig med at træffe klogere investeringsbeslutninger og undgå uønskede overraskelser.