Byggesagkyndige nær Glesborg

Nedenfor kan du se alle 19 byggesagkyndige nær Glesborg, som er beskikket til udarbejde af tilstandsrapport og huseftersyn jf. huseftersynsordningen. De flest bygningssagkyndige tilbyder også køberrådgivninger og anden rådgivning i forbindelse med byggeri, byggeskader, syn og skøn, skimmelsvamp mv. Find en byggesagkyndig nær Glesborg og forhør dig om hvilke ydelser de tilbyder ud over tilstandsrapporter.

Danske Bygningssagkyndige

Landsdækkende netværk
71997131
[email protected]
Tilstandsrapport Eleftersyn Energimærke Energimærkninger > 500 m2 Brandrådgivning Statik
Landsdækkende netværk af uvildige byggesagkyndige, energikonsulenter og el-installatører

Jens Peder Kaag Olling

Debildvej 6
8500 Grenaa (13 km.)
Tilstandsrapport

Jørgen Christensen

Klemstrupvej 17
8550 Ryomgård (17 km.)
Tilstandsrapport

Steffen Ladefoged Andersen

Koglevej 1
8950 Ørsted (24 km.)
Tilstandsrapport

Martin Møller Laursen

Tushøjvej 3
8961 Allingåbro (24 km.)
Tilstandsrapport

Hans Andersen

Snedkerhusvej 1
8410 Rønde (25 km.)
Tilstandsrapport

Torben Søndergaard

Dalgårdsvej 14
8410 Rønde (25 km.)
Tilstandsrapport

Niels Møller Jensen

Strandgårdsvej 8
8410 Rønde (25 km.)
Tilstandsrapport

Chris Thomsen Mikkelsen

P. Knudsens Vej 9
8930 Randers NØ (35 km.)
Tilstandsrapport

Martin Bo Høgenhaug

Plantagen 18
8541 Skødstrup (36 km.)
Tilstandsrapport

Lasse Rentalo Skriver Pedersen

Mølleager 3
Tilstandsrapport

Anders Bomholt

Egå Møllevej 21
8250 Egå (40 km.)
Tilstandsrapport

Palle Bro Hansen

Hybenhaven 85
8520 Lystrup (41 km.)
Tilstandsrapport

Sebastian Kaalund

Sandgade 4, 1. tv,
8900 Randers C (42 km.)
Tilstandsrapport

Benny Poulsen Kristoffersen

Stokagervej 5B 14
Tilstandsrapport

Oguzhan Esen

Sandøgade 3
8200 Aarhus N (46 km.)
Tilstandsrapport

Claus Jensen

Bakkevænget 8
8200 Aarhus N (46 km.)
Tilstandsrapport

Steen Thyrsted Pedersen

Marselis Boulevard 18, 5.,
8000 Aarhus C (49 km.)
Tilstandsrapport

Peter Mailund Thomsen

Jeppe Åkjærs Vej 26A
8230 Åbyhøj (49 km.)
Tilstandsrapport

Find en byggesagkyndig i Glesborg til din byggesag

Når du har besluttet dig for at bygge eller gennemføre en større renovering, kan det vise sig at være en god ide at ansætte en byggesagkyndig i Glesborg. En byggesagkyndig kan hjælpe dig med at afdække potentielle problemer, få en objektiv vurdering af arbejdet og sikre, at alt er i orden inden byggeriet eller renoveringsprocessen er færdiggjort. At booke en byggesagkyndig i Glesborg kan være en nem proces, så længe du ved, hvad du skal lede efter. Her er nogle tips til at finde den rette byggesagkyndige til dit projekt.

Først og fremmest skal du sørge for at finde en byggesagkyndig i Glesborg, der har erfaring og ekspertise inden for den type byggeri eller renovering, du har brug for. Nogle byggesagkyndige specialiserer sig i bestemte typer ejendomme eller byggearbejder, så sørg for at finde en, der har erfaring med dit projekt.

Dernæst skal du undersøge eventuelle anmeldelser eller referencer fra tidligere kunder. Det kan give dig en idé om, hvordan den pågældende byggesagkyndige har udført tidligere arbejder og hjælpe dig med at afgøre, om de passer til dine behov.

Når du har fundet en byggesagkyndig i Glesborg, skal du sørge for at aftale en detaljeret oversigt over deres ansvar og opgaver. De vil sandsynligvis arbejde tæt sammen med dig og eventuelle entreprenører, arkitekter eller ingeniører, der er involveret i projektet, så det er vigtigt at være klare omkring forventninger og ansvarsområder.

Afhængigt af størrelsen på dit projekt, kan det være en god ide at ansætte en byggesagkyndig, der opkræver et fast gebyr i stedet for en timesats. Det kan hjælpe med at give dig en klar idé om de totale omkostninger og undgå overraskelser senere hen i processen.

Når du har fundet en byggesagkyndig i Glesborg, der passer til dine behov, skal du sørge for at indgå en klar aftale og tidslinje for, hvornår de vil være til stede på byggepladsen og udføre de nødvendige inspektioner og rapporter. Det vil hjælpe med at sikre, at dit projekt forløber godt og er færdiggjort til tiden.

Sådan kan du booke en byggesagkyndig i Glesborg og få den professionelle hjælp og erfaring, du har brug for til at gennemføre dit bygge- eller renoveringsprojekt effektivt og professionelt.