Byggesagkyndige nær Kruså

Nedenfor kan du se alle 10 byggesagkyndige nær Kruså, som er beskikket til udarbejde af tilstandsrapport og huseftersyn jf. huseftersynsordningen. De flest bygningssagkyndige tilbyder også køberrådgivninger og anden rådgivning i forbindelse med byggeri, byggeskader, syn og skøn, skimmelsvamp mv. Find en byggesagkyndig nær Kruså og forhør dig om hvilke ydelser de tilbyder ud over tilstandsrapporter.

Danske Bygningssagkyndige

Landsdækkende netværk
71997131
[email protected]
Tilstandsrapport Eleftersyn Energimærke Energimærkninger > 500 m2 Brandrådgivning Statik
Landsdækkende netværk af uvildige byggesagkyndige, energikonsulenter og el-installatører

Bo Laursen

Emmas Have 9
6300 Gråsten (37 km.)
Tilstandsrapport

Esben Tychsen

Nybølnorvej 10
6310 Broager (47 km.)
Tilstandsrapport

Jan Gjerlevsen

Jørgensgård 57
6200 Aabenraa (24 km.)
Tilstandsrapport

Gert Backman

Blegen 11, 1. tv.
6400 Sønderborg (39 km.)
Tilstandsrapport

Lars Heise

Nørre Landevej 23
6470 Sydals (28 km.)
Tilstandsrapport

Kenneth Madsen

Havgyden 33
Tilstandsrapport

Henrik Lundgaard

Jens Johannsens Vej 2
Tilstandsrapport

Kai Verner Jessen

Bræråvej 3
Tilstandsrapport

Solveig Olesen

Havsagergyde 38
Tilstandsrapport

Book en byggesagkyndig i Kruså

Hvis du planlægger at købe en ejendom i Kruså eller omegn, så kan det være en god ide at booke en byggesagkyndig til at gennemgå ejendommen, inden du underskriver købsaftalen. Den byggesagkyndige kan hjælpe dig med at afdække eventuelle skjulte fejl og mangler i ejendommen, så du undgår at stå med uventede udgifter efter købet.

Det kan også være en god ide at booke en byggesagkyndig, hvis du planlægger at renovere eller ombygge din nuværende bolig i Kruså. Den byggesagkyndige kan hjælpe dig med at vurdere projektets omfang og give dig rådgivning om, hvilke krav og regler, der skal opfyldes.

Når du skal booke en byggesagkyndig i Kruså, er det vigtigt, at du vælger en, der har den rette ekspertise og erfaring. Du kan søge på nettet efter byggesagkyndige i Kruså og omegn, eller du kan spørge venner og bekendte, der tidligere har brugt en byggesagkyndig.

Når du har fundet en byggesagkyndig, du ønsker at booke, så skal du aftale en tid og pris for opgaven. Det kan være en god ide at indhente tilbud fra flere forskellige byggesagkyndige, så du kan sammenligne priser og ydelser.

Før du booker en byggesagkyndig, så sørg for at stille en række spørgsmål, som kan hjælpe dig med at vurdere, om den pågældende byggesagkyndige er den rette til opgaven. Du kan for eksempel spørge om følgende:

  • Hvilken uddannelse og erfaring har du som byggesagkyndig?
  • Hvordan foregår en typisk gennemgang af en ejendom?
  • Hvordan kommunikerer du resultaterne af gennemgangen?
  • Hvad er din pris for opgaven?

Når du har booket en byggesagkyndig, så sørg for at være til stede, når vedkommende gennemgår ejendommen. På den måde kan du få en grundig gennemgang af eventuelle fejl og mangler og samtidig få svar på eventuelle spørgsmål, du måtte have.